Qui som?


Herbes.cat som petit comerç de proximitat! Som un petit herbolari familiar del Mercat d’Horta, a través d’aquesta botiga on-line volem fer arribar les nostres herbes, plantes medicinals, infusions, tes, caramels i espècies arreu del territori català.

Per això tots els enviaments els fem personalitzats, un per un, procurant que us arribin el millor possible i el més ràpidament possible. La nostra prioritat és tenir la millor qualitat de producte i fer una atenció al client personalitzada i atenta, tal i com fem en el nostre petit herbolari a diari.

A Herbes.cat etiquetem tots els nostres productes en català. Sempre utilitzem bosses de paper reciclables per a embassar els nostres productes. Els enviaments els fem amb caixes i embalatges reutilitzats per a minimitzar el màxim possible l’impacte ambiental.

Hola! Soc l’Imma Riera, creadora d’Herbes.cat i herbolària de vocació seguint el llegat familiar de la meva mare. Vaig estudiar herboristeria, dietètica i naturopatia a l’Escola del Gremi d’Herbolaris de Catalunya. També tinc el diploma de Fitoteràpia de l’Escola de Metges de Barcelona. Fa més de 10 anys que treballo a l’herbolari que va obrir la meva mare al Mercat d’Horta. Espero que us agradi la web que hem creat amb la il·lusió de poder fer arribar els nostres productes arreu de Catalunya.

Hola! Soc la Glòria Catalan, propietària de l’herbolari “Herbes i Mel Glòria” del Mercat d’Horta. Soc titulada en Herboristeria i Naturopatia per l’Escola del Gremi d’Herbolaris de Catalunya. El 1993 vaig obrir la primera petita parada al mercat d’Horta on vaig començar venent plantes medicinals a granel, mel i caramels. Al cap de 3 anys vaig poder ampliar la parada oferint així més varietat de productes com són els tes, les espècies i els complements dietètics. Gràcies per seguir confiant en nosaltres des de fa més de 30 anys!


Segueix-nos també a les nostres xarxes socials, pengem contingut setmanalment!

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga